• HURÁ PRÁZDNINY

          • Začali sa prázdniny a dovolenky. Tak túžobne očakávané obdobie leta. Hurá, ideme na prázdniny do hôr, lesov, k jazerám či k moru. Navštívime svojich starých rodičov, blízkych a priateľov. Budeme bohatší o nové zážitky a skúsenosti. Vrátime sa do školy oddýchnutí, plní síl a energie, dobyť ďalšie výšiny vzdelávania v novom školskom roku 2023/24. Uvidíme sa v pondelok, 4. septembra 2023.

          • ZÁVER ŠKOLSKÉHO ROKA

          • Slávnostné ukončenie školského roka 2022/23 začalo nástupom na školskom dvore a slovenskou hymnou. Potom sa prítomným prihovorila Mgr. Katarína Jandová, riaditeľka školy. Poďakovala učiteľom za ich celoročnú trpezlivú prácu, za lásku, s ktorou vzdelávajú žiakov. Poďakovala nepedagogickým zamestnancom, ktorých prácu málokto vníma, ale bez nich by škola nemohla existovať. Poďakovala rodičom za ich celoročnú podporu a starostlivosť o svoje ratolesti. Najlepších žiakov vyznamenala. Bolo ich 42 z 1.-9. ročníka. Túto slávnostnú časť sme ukončili školskou hymnou.

            Potom žiaci odišli do svojich tried a dostali vysvedčenie. O 10:00 hod sme sa špalierom rozlúčili s našimi deviatakmi, ktorých čakajú nové zážitky a skúsenosti na stredných školách.

          • Príspevok na stravu

          • Vážení rodičia, zákonní zástupcovia.

            Ak máte záujem o príspevok na školské stravovanie v školskom roku 2023/24 je potrebné opäť vyplniť žiadosť, ktorá je v prílohe a v papierovej podobe, podpísanú zákonným zástupcom, vrátiť pani vedúcej ŠJ do 30.6.2023. Žiadosť vypĺňajú zákonní zástupcovia, ktorí majú v tomto školskom roku žiakov v 1. - 8. ročníku a budúcich prvákov.POZOR ! Tlačivá žiadosti sú dve! Jedna je pre ukrajinských žiakov, druhé tlačivo je pre slovenské deti a deti iných rodičov - cudzincov. Návratky v papierovej podobe si môžete vyzdvihnúť u vedúcej ŠJ.

            Vedenie školy

             

            SR návratka od 01.09.2023.docx

            UA návratka od 01.09.2023.docx